Til enhver festlig lejlighed

Escape Rooms ligger op til en lang række aktiviteter, så uanset om du skal holde polterabend, fødselsdag, firmaarrangement eller på tur med vennerne, så står vi klar til at tage imod jer. Vores Escape Rooms egner sig bedst til 2-6 deltagere og begge rum kan tages i brug samtidig.

Vores Escape Rooms fungerer godt til teambuilding arrangementer, da spillets helt unikke opbygning lægger op til at udvikle og udfordre gruppens sammenhold. Kom tættere på hinanden og lær hinandens styrker og svagheder at kende.

Book jeres næste oplevelse hos os og husk, at I er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe med at skræddersy jeres næste arrangement.

Mad og drikke

Der er mulighed for at købe snacks og drikkevarer i baren og vi hjælper gerne med at arrangere mad og drikkevarer i vores lokaler. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – sammen kan vi skræddersy den perfekte oplevelse til jer.

Kontakt os

Polterabend

Hold jeres polterabend i et af vores Escape Rooms og sæt brudens eller gommens evner på prøve og gør det til en uforglemmelig dag fyldt med spænding og udfordringer. I rives alle ind i en ny verden af mystik og gåder, hvor jeres eneste vej ud er at samarbejde.

Private arrangementer

Inviter venner og familie med til en sjov og udfordrende oplevelse. Vores Escape Rooms er tilpasset til alle aldre.

Virksomheder og erhverv

Teambuilding er essensen af Escape Rooms. I får lov til at bruge hjernen, arbejde sammen og lære hinanden at kende på en ny og anderledes måde gennem sjove og lærerige udfordringer. Sammen skaber I rammerne for at se det store billede.

Prøv også Tirpitz, 1945 eller Illuminati