ESCAPE ROOM

Escape Tirpitz
Duration Age
2 - 6 personer
Escape Tirpitz

Året er 1945 og Batterie Vogelnest, bedre kendt som Tirpitz-stillingen, står næsten klar. I har 60 minutter til at finde og løse opgaverne og hjælpe den danske modstandsbevægelse med at, finde de hemmelige planer og flygte inden fangetransporten ankommer.

Escape 1945
Duration Age
2 - 6 Personer
Escape 1945

Krigen er forbi - og de tyske tropper i Danmark, er blevet beordret i march tilbage til Slesvig. Omkring 1000 soldater skal ryde op efter dem selv - og fjerne de miner som de har lagt ud. Men de vil hellere hjem til familien - men flugten går gennem et minefeldt.

Hvad er et
Escape Room?

Uanset om du er erfaren eller er helt ny indenfor Escape Rooms, så er vi overbeviste om at oplevelsen kan vække noget i dig!

Vores Escape Rooms er medrivende historiske live spil. I er 2-6 personer der bliver låst inde i et rum, hvor I skal samarbejde om at løse opgaver, puslespil og gåder for at komme ud af rummet igen. Gamemaster sætter rammerne og introducerer jer for historien, hvorefter døren lukkes bag jer og tiden begynder at tælle ned fra 60 minutter. Spillet er nu i gang og I skal kaste jer ud i at i at samarbejde om at komme ud inden tiden løber. Her kommer jeres samarbejdsevne og kreativitet virkelig på prøve.

Gamemasteren følger jeres gang i rummet via overvågningskamera og vil undervejs være klar med ledetråde og hints, om nødvendigt. Alle kan være med og I vil helt sikkert blive udfordret.

Hos Escape History House tager vi udgangspunkt i historiske begivenheder, når vi kreere vores Escape Room, så ud over en fantastisk oplevelse får I også lidt historisk viden med hjem. Jeres oplevelse er i fokus hos os, og hvem ved måske I opdager nogen nye siden af jer selv.

Illuminati Hytte
Duration Age
2 - 4 Personer
Illuminati Hytte

Frimurerlogen er blevet infiltreret af illuminati. Men hvem er muldvarpen? Logebroder Lord Imbert fra Scotland Yard er på sporet, men han har brug for Jeres hjælp.

Dit team er blevet udvalgt til at hjælpe og skal flytte ind i Frimurers hemmelige hytte. I har hele 20 timer til at redde Frimureren fra illumanitierne. Men pas på, nogen holder øje. Tør du overnatte i et Escape Room ?

Hvem er vi?

Hos History Escape House har vi udviklet to gribende historiske Escape Rooms inspireret af historieske begivenheder – og et nyt illuminati Escape Room med overnatning – Illuminati Hytten. Vores Escape Rooms har forskellige temaer, så du kan sagtens besøge dem alle. Vi tror på at fremme den gode historie frem for uhygge, som man ofte forbinder med Escape Rooms.

Vi er en familie med stor passion for Escape Rooms og har gennem tiden prøvet mange forskellige typer Escape Rooms over hele kloden. Vi har selv stået for opbygningen af vores Escape Rooms. Vi ønsker at give folk i alle aldersgrupper en medrivende oplevelse og åbne op for en verden af mystik, sjov og samarbejde.

Du finder os i Oksbøl, 30 min fra Esbjerg, på Baunhøjvej 38, DK-6840 Oksbøl.

 

Travellers' Choice hædrer virksomheder, der konsekvent leverer fantastisk service. Vi er en del af en eksklusiv gruppe, der er rangeret blandt de 10 % mest populære registreringer på Tripadvisor.

Illuminati hytten er et af de bedste escaperooms i DK. Hold nu keje en fed oplevelse. Alt var gennemført. Lige fra modtagelsen til gådedesign til interiør og scenografi. Gåder var tilpas svære så vi kunne få fuldt udbytte af de 8 timer vi effektivt brugte på at løse gåderne, uden at vi blev for frustrerede eller følte det var for let. Derudover er det ren luksus at der er så stort et niveau af service og forplejning, da der var sørget for aftensmad, morgenmad, snacks og drikkevarer. Det er helt klart alle pengene værd og noget alle der holder af escaperoom bør overveje.
Lasse
Værter var imødekommende og tog fint imod. Gode til at starte spillet op, med en god historie som introduktion. Godt setup. Meget familievenligt. Kan anbefales.
Jwer
De har virkelig styr på at formidle Escape Rooms! Virkelig flot og gennemført oplevelse! Absolut et besøg værd!
Holmegaard
Helt forrygende og en smule angstprovokerende. Vi endte med at snuppe dem begge (havde kun bestilt den ene), da adrenalien bare pumpede derudaf. En i flokken havde prøvet det 5 gange før på Sjælland og hun giver det topkarakterer!
Mette