Illuminati Hytte
Age Duration

Illuminati Hytte

Frimurerlogen er blevet infiltreret af illuminati. Men hvem er muldvarpen? Logebroder Lord Imbert fra Scotland Yard er på sporet, men han har brug for Jeres hjælp.

Dit team er blevet udvalgt til at hjælpe og skal flytte ind i Frimurers hemmelige hytte. I har hele 20 timer til at redde Frimureren fra illumanitierne. Men pas på, nogen holder øje. Tør du overnatte i et Escape Room ?

BOOK NU
Priser

Pris per person
2 personer 1.900 dkk.
3 personer 1.600 dkk.
4 personer 1.400 dkk.
Inklusiv overnatning, mad, snaks og drikkevare

Historien bag

De første frimurere var en gruppe tempelriddere, som undslap udslettelsen af deres orden i 1300-tallet. Sådan lyder en af de mest sejlivede myter om frimurerlogens oprindelse. De forsvundne tempelridder har altid fascineret folk. Okkulte og mystiske med hemmelige skatte og dystre ritualer. Intet tyder dog på en historisk forbindelse mellem tempelherrerne og frimurerne.

De 'frie murere' var almindelige murere, der havde specialiseret sig i at bygge store, gejstlige bygningsværker såsom katedraler eller domkirker. Men pga frimurernes hemmelighedskræmmeri, og det faktum, at mange politisk betydningsfulde mænd siden 1700-tallet har været frimurere, er der produceret mange legender om frimurer-konspirationer osv.

Frimureri er et af verdens ældste broderskaber. Broderskabet har haft medlemmer som: Winston Churchill, Wolfgang Amadeus Mozart, George Washington, samt mange danske konger har været medlem.

Illuminati opstod, da Europas klogeste hoveder i dyb hemmelighed forberedte at indføre et samfund uden konge og kirke. Idéen var livsfarlig, og Illuminati blev hurtigt forbudt. Dette hemmeligt selskab blev oprindeligt dannet i 1776 og opløst i 1784 eller gjorde de nu også det?

Praktisk information

Hytten har 4 sovepladser -1 værelse med dobbelt seng, 1 værelse med køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser. Sengene er redt til jer ved ankomst.

Ved 5 personer, kontakt Escape History House og hør om mulighederne.

Vi anbefalder minimumsalder ca. 15 år.

Alt mad og drikke findes i hytten - Øl, vin, vand, juice, the og kaffe. Eftermiddagskaffe, snacks, morgenmad med rundstykker. Aftensmaden vælg mellem Pizza, pasta eller salat.

Der er ikke en gamemaster og overvågning i hytten.

Der er mulighed for at få ledetråde, men er I klar på en udfortring, har I her tiden til at løse alle opgaverne uden hints.

Spillet tager oftes mellem 6-12 timer, således er der også tid til hygge, spise og sove.

Ombookning eller aflysning indtil 6 uger før ankomst koster Kr. 500,-, ved ombooking eller aflysning mindre end 6 uger før ankomst ydes der ingen kompensation.

Mere information vil blive tilsendt via bla. e-mail fra Freemason Headquarters.

Prøv også Tirpitz og 1945